Breaking News

Hamarosan érkezik a legújabb Vi Keeland - Penelope Ward regény!

Vi Keeland és Penelope Ward neve már minden romantikus könyvekért rajongó olvasónak ismerős lehet, külön-külön és párosként is.

Most újabb regényük érkezik magyarul a Könyvmolyképzőnél: a Hate Notes, magyar címen az Adok-kapok.

Várható megjelenés: 2022.06.28
Országos megjelenés: 2022.07.29






A magyar fülszöveg:

Ez volt a leggyönyörűbb szerelmes levél, amit valaha olvasott. Bárcsak neki írták volna!

Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött.

Valami kék.

A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruha-boltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”. Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenet, amit valaha olvastam:
„Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.”

A kék levélpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki nyilvánvalóan a földkerekség legromantikusabb férfija lehetett. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna
az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról. Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is.

De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi a története az utolsó szerelmes levelének. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” lett a vége. Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban.
Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb – őrjítőbb, mint bármi,amit el tudtam volna képzelni.

Valami új.

De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…

Nincsenek megjegyzések