Breaking News

Elkezdődött a Percy Jackson Disney+ sorozat forgatása!

Május elején írtam meg, hogy bejelentették, ki alakíthatja majd Percyt, Annabeth-t és Grovert a Percy Jackson Disney+ sorozatban. 

Azóta még egy hónap sem telt el, és a forgatás ma elkezdődött!

A hírt maga a szerző, Rick Riordan és a Percy Jackson hivatalos csatornái is megosztották - kaptunk is néhány kulisszák mögötti fotót a forgatásról.


Jelenleg információink szerint az első évad A villámtolvaj, vagyis az első könyv eseményeit dolgozza majd fel 8 epizódban. 

A sorozat írásában és munkálataiban maga Rick Riordan és a felesége, Becky is részt vettek - és továbbra is részt vesznek. 

Az első könyv fülszövege:

A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint.
Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni?
Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minótaurusz be nem kergeti a nyári táborba.
Hirtelen mitikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, felbosszantotta őket: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított.
Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.

Nincsenek megjegyzések