Breaking News

Új, hosszú előzetes érkezett a Love & Gelato - Firenzei nyár filmhez!




Kicsit nagyobb csendben, de elkészült Jenna Evans Welch Love & Gelato, vagyis magyar címén Firenzei nyár című regényének az adaptációja!

A csendnek részben az is oka, hogy ez nem egy szokványos amerikai projekt, hanem - információim szerint - nagyrészt olasz, és a nemzetközi tartalmak között érkezik a Netflixre.

Ráadásul nem is sokára: a premier június 22-én lesz!

Az első előzetest már megosztottam, a rövid beharangozó után most viszont megérkezett a rendes, hosszabb előzetes is!

Íme:





A Netflixen ez a sztori hivatalos leírása:

Hogy teljesítse anyja végső kívánságát, Lina az egyetem előtti nyarat Rómában tölti, ahol felfedezi a romantikát - és a fagyi iránti szenvedélyt.




A magyar fülszöveg:

Lina ​az idei nyarat Toszkánában tölti, jóllehet, eleinte semmilyen érdeklődést nem mutat az ország napsütötte, varázslatos tájai iránt. Csupán édesanyja utolsó kívánságának eleget téve érkezett addig nem látott apjához. De milyen apa az olyan, aki tizenhat évig a gyereke felé sem néz? Lina ezért nem is vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodás világ, amely titkos románccal, műalkotásokkal és eldugott pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogy újdonsült barátjával, Rennel, anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. A titok pedig azonnal más megvilágításba helyezi az anyjáról, az apjáról, sőt még az önmagáról alkotott képet is. Valaki egyszer azt mondta neki, hogy az emberek a szerelem és a fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.

Nincsenek megjegyzések