Breaking News

BRÉKING! Megvan a Hunger Games előzményfilm női főszereplője!
Korábban már kiderült, hogy a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én kerülhet a mozikba!

Azt is megtudtuk, ki alakíthatja majd a fiatal Snow elnököt. Ő pedig nem más, mint Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor)! 

Most pedig megtalálták a másik főszereplőt, Lucy Grayt is, aki gyakorlatilag ennek a könyvnek a fontos viadalrésztvevő szereplője. Őt pedig nem más alakíthatja majd, mint Rachel Zegler!

Az ő neve már ismerős lehet mindenkinek, a West Side Storynak köszönhetően robbant be a köztudatba, most pedig éppen a Hófehérke élőszereplős változatát forgatja. 

Fontos azt is megjegyezni, hogy már bizonyította, milyen jó énekesnő, ami Lucy Gray karakterénél fontos szempont - így itt, szemben Jennifer Lawrence castingjával, figyeltek arra, hogy énekelni is kell majd, és várhatóan tudatosan terveznek is már a dalokkal.

BejegyzésajánlóAz én véleményem: önmagában ha a szereplőről van szó, nekem tetszik a választás. Fiatalos, csinos, tud énekelni. Az egyetlen problémám, hogy nem igazán látom a hasonlóságot Rachel Zegler és Jennifer Lawrence között, pedig a kapcsolat miatt és amiatt, hogy mennyire emlékezteti Lucyra Snowt Katniss, én örültem volna neki. Nem előírásszerű ez a dolog, de aranyos részlet lett volna. De ezt simán el tudom engedni, a szerepre pedig szerintem jó lesz.A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Bejegyzésajánló


A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.Forrás

Nincsenek megjegyzések