Breaking News

Itt vannak az első fotók az élőszereplős Hófehérkéről




A sok-sok élőszereplős Disney film után van még bőven a tarsolyukban: többek között a Hófehérke élőszereplős változata is előkészületben van.

Két szereplőt már meg is találtak: Rachel Zegler lesz a címszereplő, a Gonosz Királynő Gal Gadot, a herceg szerepében pedig Andrew Burnap lesz látható.

A forgatókönyvet a kétszeres Oscar-jelölt Greta Gerwig írta! Igen, az a Greta Gerwig, aki a Kisasszonyok adaptációt készítette!

A filmet Marc Webb rendezi, és a tervek szerint 2022-ben kerül a mozikba. A hírek szerint használják majd az eredeti történetet és zenéket, plusz a La La Land, A legnagyobb showman és a Dear Evan Hansen zseniális zeneszerző-párosa, Benj Pasek és Justin Paul új dalokkal is készülnek.

A forgatás pedig már el is kezdődött, ahogy a mai kiszivárgott Hófehérke forgatási fotók is bizonyítják.

Mutatom:



Azt nem lehet felróni a kosztümösöknek, hogy nem próbálnak hűségesek maradni a hőn szeretett, klasszikus Disney meséhez. De bevallom, nekem ez a kosztüm túl hűséges is az eredetihez, olyan érzés, mintha Disneylandből hozták volna Hófehérkét. Bevallom, én jobb szeretem, ha felismerhető az eredeti jelmez, viszont közben sikerült belevinni valami csavart - amitől kicsit modernebb, kicsit mozgalmasabb, kicsit maibb. 

Jó példa szerintem az élőszereplős Hamupipőke kék ruhája. Érezni benne az eredeti mese életérzését, mégsem próbálták 100%-osan lemásolni - cserébe az élőszereplős ruha még a mesebelinél is lélegzetelállítóbb, ami azért elég nagy szó. 





Nincsenek megjegyzések