Breaking News

Hivatalos: nem Benedictről fog szólni a következő Bridgerton évad!




A Bridgerton család könyvsorozat harmadik része a második legidősebb testvér, Benedict története. Csak ezután következik a harmadik fiú, Colin sztorija a negyedik könyvben. 

A sorozatban viszont sok mindent megváltoztattak - hogy többet ne mondjak, előrébb hozták a nagy Lady Whistledown leleplezést az olvasóknak az első évad végére. 

Korábban a sorozat készítői már elejtettek megjegyzéseket, hogy nem szükségszerűen követik a regények sorrendjét az évadok tematikájában, ebből pedig sokan arra következtettek, Penelope és Colin története előbb következik majd, mint Benedictéké. Ez elég megalapozott gondolat volt, hiszen a Pen-Colin szálat már az első évad elejétől elkezdték előkészíteni, míg Benedict sztorija ehhez képest elég kiforratlan. 

Szintén erre engedett következtetni egy-egy interjú is, ami az új évad premierje kapcsán készült a Kate-et és Anthonyt alakító színészekkel - előbbi konkrétan úgy fogalmazott, a Penelopét és Colint alakító színészeknek adják tovább a stafétát.

Hivatalos megerősítés viszont nem érkezett - egészen mostanáig. 

A Netflix FYSEE Space nyitóestéjén a Bridgerton is képviseltette magát, ahol a Penelopét alakító Nicola Coughlan is részt vett. Arra kérték, mondja el, mit tud Lady Whistledown a széria harmadik évadáról. Ő pedig elárulta: a következő évad #Polin-ról szól majd! 




Tehát a főszereplőink a harmadik évadban most már biztosan Colin és Penelope lesznek.

Ahogy a színésznő fogalmazott:

"Ahogy Lady Whistledown, én is őriztem egy titkot most már egy ideje, most pedig végre elárulhatom, hogy a harmadik évad Colin és Penelope szerelmének története lesz. A második évad forgatásának második hete óta őrzöm ezt a titkot. Ez az első alkalom, hogy végre kimondhatom."

Úgy tűnik, komoly előkészületi fázisban van már az évad, hiszen épp a napokban tudtunk meg egy friss castinghírt az évad kapcsán: új színésznőt láthatunk majd Francesca szerepében.





Nincsenek megjegyzések