Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Érkezik magyarul Victoria Aveyard új fantasysorozatának első része
Az angol megjelenés kapcsán már írtam róla, hogy újabb fantasysorozatot indított el a Vörös királynő szerzője, Victoria Aveyard.

Azt is tudtuk a Gabo közösségi médiás válaszából, hogy tervezik megjelentetni a könyvet - ez pedig mostanra már azt jelenti, nem is kell sokat várni, ugyanis a Líra oldala szerint május 27-én érkezik.

Bejegyzésajánló


A Gabo átvette az eredeti borítót, így az már ismerős lesz:

A magyar borítóA könyv fülszövege:

A nagy sikerű Vörös királynő-sorozat szerzőjétől.
Különös sötétség terjed Vigilia földjén. Még a tengerparti kis faluban élő Corayne an-Amarat is érzi. A sors egy legendákból előlépett halhatatlan és egy könyörtelen bérgyilkos képében toppan be az ajtaján, akik felfedik előtte, hogy egy ősi vérvonal utolsó leszármazottja, és csak az ő hatalmában áll megmenteni a világot a megsemmisüléstől.
Egy szívében bosszút forraló férfi ugyanis soha nem látott sereget gyűjt, és a világ alapjait forgatja fel. Egy ellopott, különleges karddal a kezében az egész birodalmat hajlandó széttörni, csak hogy az ura lehessen, és csakis Corayne állíthatja meg.
Corayne különcökből álló, szedett-vedett csapata élén kétségbeesett hajszát folytat az idővel, hogy végrehajtsa a lehetetlent, és a vérében pezsgő mágiával lezárja a kapukat, amelyeket soha nem lett volna szabad kinyitni.

Nincsenek megjegyzések