Breaking News

Magyar feliratos előzetes érkezett a Baráti beszélgetésekhez
Ma délelőtt osztottam meg Facebookon a hírt, hogy angolul már nézhető a Baráti beszélgetések, és el is hangzott már kommentben a kérdés, magyarul mikor várható.

Nos, erre a kérdésre pontos választ nem kaptunk.

Viszont ma az HBO Max megosztotta a magyar feliratos előzetest a sorozathoz, alatta pedig azt írták: "hamarosan" érkezik.

A videó alatti leírás szerint:

A Baráti beszélgetések – Sally Rooney bestseller regényének adaptációja – két dublini egyetemista, Frances és Bobbi életét követi, amint egy furcsa és váratlan kapcsolatot kezdenek Melissával és Nickkel, egy házaspárral.

A Baráti beszélgetések premierje hamarosan az HBO Maxon.


Az előzetes:
A könyv fülszövege:

A ​Normális emberek szerzőjétől
Sally Rooney: Baráti beszélgetések

„Igazi kultuszsiker… a megcsalás és a barátság pontos, élethű komédiája.” – Entertainment Weekly
Frances hidegfejű, szenzitív fiatal nő, Dublinban tanul, írói pályáját építgeti. Legjobb barátnője a szépséges Bobbi, aki öntelt és hiú ember. Egyik este megismerkednek egy ismert fotóssal és egyre közelebb kerülnek hozzá. Frances be kell vallja magának, mennyire imponál neki az idősebb nő ízléses otthona és jóképű férje, Nick. Frances és a férfi flörtölni kezdenek, de kalandjuk, ami kezdetben szórakoztató csacskaságnak tűnik, később fájdalmas érzésekhez vezet…
A Baráti beszélgetések hibátlanul megkomponált, csalafinta humorú történet a fiatalok életének veszélyes pillanatairól, hiteles érzéseikről. Rooney regényében feltárja, milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság.

Sunday Times: Az Év Fiatal Írója Díj
Vogue: Az év tíz legjobb könyvének egyike
Slate: Az év tíz legjobb könyvének egyike
Buzzfeed: Az év egyik legjobb könyve
Elle: Az év egyik legjobb könyve
Jelölés: Dublini nemzetközi irodalmi díj

„Pontos, humoros, gondolatébresztő… nagyszerű portré két fiatal nőről, akik igyekeznek megbirkózni a felnőtté válás kihívásaival.” – Celeste Ng, a Kis tüzek mindenütt szerzője
„Óriási könyv… Egy nap alatt kiolvastam. És ezzel nem vagyok egyedül.” – Sarah Jessica Parker

Nincsenek megjegyzések