Breaking News

Itt az Ahol a folyami rákok énekelnek adaptáció újabb előzetese!




Már többször írtam róla, hogy a Sony Pictures égisze alatt érkezik az Ahol ​a folyami rákok énekelnek film, méghozzá idén júliusban, március végén az első előzetest is megosztották.

Most pedig itt az újabb beharangozó!


A filmet Olivia Newman rendezte, Lucy Alibar forgatókönyvéből. 

A főbb szerepekben Daisy Edgar-Jones, Garrett Dillahunt, David Strathairn, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt és Sterling Macer, Jr. lesznek láthatók. 


A producerekről sem érdemes megfeledkezni, ugyanis a projekt felelőse Reese Witherspoon produkciós cége, ahonnan igen jó adaptációkat kaptunk már.




Az új előzetes:




A könyv fülszövege:

Delia Owens regénye Észak-Karolina ritkán lakott, mocsaras partvidékén játszódik az 1950-es és 60-as években. A történet főhőse a lápvidéken sorsára hagyott kislány, Kya Clark, aki az évek során elszigeteltségében önellátásra rendezkedik be, s alig érintkezik a környékbeliekkel.

Az első szerelem azonban Kya életét is felforgatja: a közeli kisvárosban élő Tate megtanítja olvasni, és ő az, akivel a lány osztozni tud a természet és a költészet szeretetében is. Ám nem Tate az egyetlen, aki érdeklődik a különleges, magának való lány iránt…

Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú hamarosan a mocsárban magányosan élő „Lápi Lányra” terelődik.

Az Ahol a folyami rákok énekelnek egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza.



 

Nincsenek megjegyzések