Breaking News

Felkerült a Könyvmolyképző oldalára az új Crescent City könyv - itt a House of Sky and Breath első magyar fülszöveg-változata!





Felkerült a Könyvmolyképző oldalára a legújabb Sarah J. Maas könyv, a House of Sky and Breath - magyar címén az Ég és lélegzet háza!

Magyar borítónk egyelőre nincs, ahogyan azt sem tudjuk pontosan, mikor érkezhet a könyv. Ami biztos, hogy a fordítás elkészült (erről korábban már írt a fordító), illetve mindenképp biztató, hogy a webshopba már felkerült a könyv.

Illetve a magyar fülszöveg első változata már olvasható! 


Bejegyzésajánló


A fülszöveg első változata:

*Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbál visszarázódni a normál kerékvágásba – megmentették Crescent Cityt, de annyi minden fenekestül felfordult az életükben, hogy leginkább csak pihenni szeretnének. Le akarnak lassítani. Kiderítenék, mit tartogat számukra a jövő.

Az Aszterek eddig tartották magukat a szavukhoz, békén hagyták őket. De így, hogy a lázadók szép lassan egyre inkább kikezdik az Aszterek hatalmát, az uralkodók jelentette fenyegetés nőttön nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: vagy csendben tűrik az elnyomást, vagy megküzdenek azért, amit helyesnek tartanak. És mint tudjuk, a hallgatás sosem volt az erősségük…
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések