Breaking News

Érkezik A Gucci-ház az HBO Maxra!




A Gucci-ház adaptációjáról elég sokat írtam, először akkor, amikor vártuk a filmet a premierig, utána pedig a díjszezon kapcsán.

Ha valaki lemaradt róla, annak jó hír: hamarosan végre streaming szolgáltatónál is látható lesz a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével készült film!

Egészen pontosan július 17-én érkezik az HBO Maxra, mint az a szolgáltató Youtube csatornájára feltöltött videóből kiderül.





A film alapjául szolgáló könyv fülszövege:

„NEHÉZ LETENNI… JÓ KÖNYV. FORDEN FELKAPJA
A HÍRES GUCCI-CSONTOT, ÉS CSAK ÚGY VÁGTAT VELE.”
– International Herald Tribune
„Azt hitted, hogy a Gucci név csak márkajelzésekről és mokaszinokról szól? Ez a magával ragadó könyv a birodalomról és Maurizio Gucci meggyilkolásáról... felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról.”
– Glamour

Patrizia Reggiani azért ölette meg a volt férjét, Maurizio Guccit 1995-ben, mert a férfi vadul és korlátok nélkül költekezett? Vagy azért tette, mert a fényűző életet élő exe feleségül akarta venni a szeretőjét, Paola Franchit? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem is ő tette?

A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket az ügy színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.

Nincsenek megjegyzések