Breaking News

Dakota Johnson szerint E. L. James túlságosan beleszólt A szürke ötven árnyalata filmek munkálataiba




Dakota Johnsonnal a Vanity Fair készített egy igazán hosszú, mindenre kiterjedő interjút, aminek természetesen része volt az is, hogy a karrierje korábbi állomásait is számba vegyék.

Ő pedig nem nagyon köntörfalazott, elárulta ugyanis, hogy A szürke ötven árnyalata munkálatai nem voltak gördülékenyek a háttérben. 

A kérdésre, hogy mi volt a probléma, a stúdió vagy a rendezők, azt válaszolta, mindkettő - ráadásul még a könyvek szerzője is ott volt. "Sok kreatív befolyása volt, egész álló nap, minden nap, ott volt, és ragaszkodott hozzá, hogy bizonyos dolgokat felvegyünk. Voltak olyan részei a könyveknek, amiket egyszerűen nem működtek volna filmen, mint például a belső monológok, amik időnként elképesztően nyálasak voltak. Hangosan kimondva nem hangzottak jól. Állandó csata volt. Folyamatosan. Amikor először voltam meghallgatáson a film kapcsán, a Persona, Ingmar Bergman klasszikusának egy monológját olvastam, és arra gondoltam, ez a film valami igazán különleges lesz."

Aztán a színész elmondása szerint minden másként alakult. Charlie Hunnam helyett új partnert kapott, ami kiakasztotta a szerzőt, és végül átírta a forgatókönyvet is. 

Az interjú szerint a forgatáson állandóan duplán dolgoztak: felvettek jeleneteket és párbeszédváltozatokat, amiket a szerző akart, és felvették azokat a verziókat is, amiket ők akartak. 

Ezzel együtt fontos megjegyezni, hogy azt mondta, Erika kedves nő, és nem bánja, hogy elvállalta a szerepet, bár lehet, hogy ha tudatában lett volna annak, végül hogy alakulnak a dolgok, nem vállalta volna.


A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok.

Nincsenek megjegyzések