Breaking News

Még a nyáron megjelenik a következő Sorsfordító Történetek kötet!

A retellingek szerelmesei biztosan ismerik már a Sorsfordító történetek sorozatot, amiben mindenféle Disney mesét élhetünk át újra kicsit másként. 

A következő regény augusztus 29-én érkezik, Tükröm, tükröm címmel - ebből pedig már kitalálhattátok, hogy a témája a Hófehérke lesz!




Fülszöveg:

Mi lett volna, ha a Gonosz Királynő a herceget mérgezi meg?

Hófehérke királysága szeretett édesanyja halálát követően a nép által csak „a Gonosz Királynőként” emlegetett mostohaanyjához kerül. A fiatal hercegnő igyekszik észrevétlen maradni a kastélyban, hogy ne okozzon kellemetlenséget az új királynőnek.
Amikor azonban a megöletésére kiötlött terv félresikerül, Hófehérke élete gyökeresen megváltozik. Egy csapat, eleinte bizalmatlan törpe, egy kedves, de szinte ismeretlen herceg, és egy titokzatos múltbeli ismerős segítségével merész küldetésre indul, hogy megállítsa a Gonosz Királynőt, és visszaszerezze a királyságát. Vajon képes legyőzni egy ellenséget, aki minden lépéséről tud, és eltökélte, hogy – akár Hófehérke és szerettei életének árán is – megtartja nehezen megszerzett hatalmát?

Nincsenek megjegyzések