Breaking News

Cover Reveal: Kingdom of Souls – Lelkek királysága

Újabb YA fantasy érkezik a Könyvmolyképzőnél, méghozzá egy olyan, ami az afrikai mitológiára épül!

A könyvhöz saját borítót terveztetett a kiadó, a grafikus Nagy Gergely.



A borító:





Fülszöveg:

A varázslatnak ára van – ha hajlandó vagy megfizetni.
A hatalmas boszorkánydoktorokból álló családba született Arrah saját varázserőre vágyakozik. Ám évről évre sikertelenül próbálja előhívni ősi hatalmát, míg nagyravágyó anyja egyre növekvő rosszallással figyeli.

Csak egyetlen dolog van, amit Arrah még nem próbált ki, a halálos utolsó lehetőség: elcserélheti a rá kiszabott idő egy részét néhány mágiamorzsára. Ám egy napon elkezdenek eltűnni a Királyság gyermekei, és Arrah kétségbeesetten kutat a felelős után.
Ám valami sokkal rosszabbat fedez fel. A régóta fogságban tartott Démonkirály ébredezik. És ha felemelkedik, lelkekre fog éhezni, és éhsége térdre fogja kényszeríteni a világot… hacsak Arrah nem fizeti meg az őt megállító mágia árát.
Afrikai mitológiából merítő sodró és titokzatos történet.
Vesd bele magad! 


Exkluzív idézet

„Térdre esek, a vonzás egyre erősebb, a fény egyre közeledik. Egyszerre hűvös és meleg, gyönyörű és félelmetes, derűs és erőszakos. Ismer engem és valami bennem ismeri őt. Ez a varázslat atyja és anyja. Ez Heka.
Most fogja átadni nekem az ajándékát.”

 

A szerző


Rena Barron egy alabamai kisvárosban nőtt fel, ahol fantáziája lángjára a varázslatról és kalandokról szóló történetek vetettek szikrát. Miután felső tagozatban megírta első borzalmas versét, a gimnázium alatt továbblépett a rövid történetek és regények írására. Rena imád mindent, ami science fiction, fantasy, kísértetek és szuperhősök. Amikor éppen nem ír (tehát majdnem soha), olvasni szokott, esetleg a franciatudását csiszolgatja.

Nincsenek megjegyzések