Breaking News

BRÉKING - Egyre közelebb jut a megvalósuláshoz a Harry Potter tévésorozat!




Már évek óta pletykálnak róla, hogy készülhet egy Harry Potter tévésorozat. Eleinte hallgattak és tagadták, hogy ilyesmi tervben lenne, de legutóbb már az HBO vezetője sem tagadta a dolgot, csak annyit mondott, hogy nagyon-nagyon-nagyon korai ötletről van szó. 

Ezzel csengett össze a Warner Bros Discovery vezetőjének, David Zaslavnak a nyilatkozata is, aki erősen hangsúlyozta, hogy a már meglévő, erős franchise-okra szeretnének építeni, ezek közül pedig egyik a Harry Potter.


Azóta eltelt egy kis idő, és nagyon úgy tűnik, ha kis lépésekben is, de haladnak. 

A friss hír szerint aktívan dolgoznak egy megállapodáson J. K. Rowlinggal, aki producerként csatlakozna a sorozathoz. Ha ezt sikerül tető alá hozni, akkor kezdik majd el keresni a forgatókönyvírót. 

A Bloomberg értesülései szerint az ötlet az, hogy minden egyes Harry Potter könyvből egy évad készülne majd. (Mondjuk nem tudom, ez mennyire reális, hiszen a filmek egyik problémája is az volt, hogy egyes könyvek hosszabbak és eseménydúsabbak, mások pedig kevésbé.)

Tehát jelen állás szerint nem folytatásról, új sztoriról van szó, hanem egy rebootról. Gondoltátok volna, hogy ilyen hamar eljöhet az idő, hogy rebootolják a Harry Pottert?

Nincsenek megjegyzések