Breaking News

BRÉKING! - Az HBO Max vezetője megszólalt a Harry Potter tévésorozat ügyében!



Nem is olyan régen írtam róla, hogy egyes értesülések szerint tévésorozatot terveznek a Harry Potterből

Ám akkor ezek csak pletykák voltak, ráadásul sokszor felreppentek már hasonló hírek és mindegyik kacsának bizonyult. Ez most annyiban tűnt hitelesebbnek, hogy egy nagy oldal hozta le a hírt, ráadásul az HBO Max legutóbbi bejelentéseinek sorába valóban passzolna is ilyesmi.

Casey Bloys, az HBO és az HBO Max vezetője most végre megszólalt a kérdésben, a Deadline érdeklődésére így válaszolt:

"Még annyit sem mondanék, hogy embrionális állapotban van. Semmi sincs fejlesztés alatt, de azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Trónok harca, a Harry Potter és DC olyan franchise-ok, amiket a WarnerMedia kiemelten kezel, és hatalmas előny a számunkra, hogy mindig lesz érdeklődés az iránt, hogy ezekben a világokban valamilyen minőségi tartalom készüljön."


Akárhonnan nézzük, ez bizony azt jelenti, hogy valóban van ilyen ötlet, még ha nem is körvonalazódott. Ráadásul a válaszban benne rejlik, hogy akár több ilyenről is szó lehet.

Ha a másik két kiemelt példát nézzük, akkor ez egyértelmű. A Trónok harcához épp forgatják az első spin-offot, a House of the Dragont, épp a minap kaptunk hozzá plakátot. Illetve a Tales of Dunk and Egg alapján is sorozat készülhet, és tervben van egy animációs sorozat is a Trónok harca világához kapcsolódóan. (És ki tudja, mi a helyzet a maradék sorozattal, amik az öt, már korábban pedzegetett spin-off között voltak.)

A DC esetében szintén azt láthatjuk, hogy kifogyhatatlan a filmek és tévésorozatok áradása. Persze a Marvellel összehasonlítva nem feltétlenül áll túl jól a DC, de ez nem változtat a tényeken, hogy sorban hozzák a filmeket. Jön a Snyder Cut, egy újabb Wonder Woman meg egy Auqaman film, a Robert Pattinson-féle Batman, a James Gunn-féle The Suicide Squad, külön filmet kap a The Flash, jön a Shazam folytatása és itt most abba is hagyom a felsorolást filmek terén. A lényeg úgyis egyértelmű.


Nincsenek megjegyzések