Breaking News

Megjelent Jennifer L. Armentrout új könyve! - Előzetes premier!


Sziasztok!

Ma megjelent Jennifer L. Armentrout új könyve! És hogy mi a meglepetés, amit ígértem? Miért izgalmas számunkra ez a nap? Az oldal is részt vesz a megjelenés napi "partin", aminek keretében a következőkre számíthattok ebben a posztban: a könyv előzetesének premierje, egy részlet a könyvből (sajnos csak angolul, de mivel angol megjelenésről van szó, talán ebből nem lesz népharag :D), illetve a bejegyzésben megtaláljátok a fülszöveget is. És az igazi meglepetés: egy nyereményjáték is vár rátok! Hajrá!


SWM RDL Banner



Megjelenés! Hogy pontosan mié? Jennifer L. Armentrout  STAY WITH ME című könyvéi! A STAY WITH ME egy New Adult történet, amelyet az Avon (William Morrow) ad ki a HarperCollins közreműködésével és része Jennifer  With You Saga-jának!

 

Stay With Me Cover
 

Amazon ** Barnes and Noble ** iTunes ** Kobo ** GooglePlay

Stay With Me Teaser 1


STAY WITH ME KÖNYVELŐZETES:

 


RÉSZLET A KÖNYVBŐL: 

As I lay there, trying to swallow a loud, obnoxious yawn, I remembered something he’d said when we first met, about life being too short. I imagined he had firsthand experience with shortened lives while he was serving. That mentality came from experience. I got that now. Could even understand it, but there was something I didn’t understand. 
“Why?” I asked.
There was a beat. “Why what?”
Jax sounded tired, and I should shut up or point out that I was now tired and could sleep, so he could leave. But I didn’t. “Why are you here? You don’t know me and . . .” I trailed off, because there really wasn’t anything left to say. 
A minute went by, and he hadn’t answered my question, and then I think another minute ticked on, and I was okay with him not answering because maybe he didn’t even know. Or maybe he was just bored and that was why he was here. 
But then he moved. 
Jax pressed against my back, and the next breath I took got stuck in my throat. My eyes shot open. The sheet and blanket were between us, but they felt like nothing. 
“What are you doing?” I asked. 
“Getting comfortable.” He dropped an arm over my waist, and my entire body jerked against his. “It’s time to sleep I think.”
“But—”
“You can’t sleep when you talk,” he remarked.
“You don’t need to be all up on me,” I pointed out.
His answering chuckle stirred the hair along the back of my neck. “Honey, I’m not all up on you.”
I freaking begged to differ on that point. I started to wiggle away, but the arm around my waist tightened, holding me in place. 
“You’re not going anywhere,” he announced casually, as if he wasn’t holding me prisoner in the bed. 
Okay. The whole prisoner thing might be melodramatic, but he wasn’t letting me up. Not when he was getting all kinds of comfy behind me. 
Oh my God, this was spooning. Total spooning. I was spooning with an honorary member of the Hot Guy Brigade. Did I wake up in a parallel universe?
“Sleep,” he demanded, as if the one word carried that much power. “Go to sleep, Calla.” This time his voice was softer, quieter.
“Yeah, it doesn’t work that way, Jax. You have a nice voice, but it doesn’t hold the power to make me sleep on your command.”
He chuckled.
I rolled my eyes, but the most ridiculous thing ever was the fact that after a couple of minutes, my eyes stayed shut. I . . . I actually settled in against him. With his front pressed to my back, his long legs cradling mine, and his arm snug around my waist, I actually did feel safe. More than that, I felt something else—something I hadn’t felt in years. 
I felt cared for . . . cherished. 
Which was the epitome of dumb, because I barely knew him, but feeling that, recognizing what the warm, buzzing feeling was, I fell right asleep.


Stay With Me Teaser 2



STAY WITH ME fülszöveg:  


A Wait fo You és a Be With me New York Times első szerzőjétől egy magával ragadó történet, ami a határokat feszegeti.
21 évesen Calla még sok mindent nem tett meg. Soha nem csókolózott, soha nem látta az óceánt, soha nem ment vidámparkba. De felnőve tanúja volt néhány dolognak, amit egy gyereknek nem kellene látnia. Még mindig magával hordozza ezeket a fizikai és lelki sérüléseket, amelyeket az okozott, hogy egy drogfüggő anyával, Monával volt kénytelen felnőni - ez egy olyan titok, amit senkivel nem oszt meg, beleértve közeli barátainak körét is a főiskoláról. De ez a biztonságos zóna, amit Calla olyan gondosan felépített maga köré, darabjaira hullik, amikor rájön, hogy édesanyja ellopta az iskolára félretett pénzét és hatalmas adósságot szedett össze az Ő nevére. Callának most vissza kell mennie az apró városkába, ahol felnőtt, és amiről már úgy hitte, maga mögött hagyta végre: fel kell takarítania a kavarodást, amit anyja okozott. Természetesen amikor megérkezik anyja bárjához, Monát sehol sem találja. Helyette viszont ott van az egy nyolcvanas gyönyörűség, akit Jackson Jamesnek hívnak és aki a bárpultos szerepét tölti be. Szexi és magával ragadó, Jaxis munkát ajánl a lánynak és segítséget Mona megtalálásában. És az, ahogyan ránéz, kétséget sem hagy afelől, hogy legszívesebben vízszintesen látná a lányt... és még talán néhány módon. Mielőtt azonban Carla közel kerülhetne hozzá, meg kell birkóznia a múltja fájdalmával - és pár rosszfiúval, akik vele fognak szarakodni, ha nem vezeti el őket az anyjához.


NYEREMÉNYJÁTÉK:


a Rafflecopter giveaway

Az írónőről

A New York Times bestseller első és USA Today bestseller szerző, Jennifer Martinsburgben él, Dél-Virginiában. Minden pletyka, amit esetleg az állapotáról hallhattál, hazugság. Amikor épp nem keményen dolgozik, az idejét olvasással, edzéssel, borzalmas zombifilmek nézésével tölti vagy épp azt tetteti, hogy ír. Esetleg csak a férjével és Loki nevű Jack Russeljével lóg. 

Az az álma, hogy egyszer író lesz, egy matekórán kezdődött, amikor is rövid novellák írásával ütötte el az időt. Ami megmagyarázza azt is, hogy miért voltak olyan pocsék jegyei matekból. Jennifer young adult paranormális történeteket, science fictiont, fantasyt és kortárs romantikus történeteket ír. Publikált már több kiadónál is: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen. Obszidián című könyve filmes jogait egész esti mozifilmre már eladta, Covenant sorozatát pedig tévésorozatnak szánják. 

Mindezeken kívül new adult történeteket is ír J. Lynn álnéven. Így is két kiadónál találkozhatunk a nevével: az Entangled Brazennél és a HarperCollinsnál.


Linkek

Nincsenek megjegyzések