Breaking News

COVER REVEAL - Heidi McLaughlin: Here With Me


Sziasztok!

Újabb borítóleleplezős poszttal érkezem, ezúttal Heidi McLaughlin Here With Me-jének borítóját hozom!



Fülszöveg

Ryley Clarke a katonasággal a vérében nőtt fel, mivel mindkét szülője a hazát szolgálta. Ryley ismeri minden kockázatát annak, ha katonához megy feleségül. De amikor az elgondolhatatlan megtörténik, és jövendőbeli férjét megölik akció közben, Ryley alig éli túl... amíg nem találkozik Evan ikertestvérével, Nate-tel, aki segít neki összeszedni a darabkákat.

Miután hat éven keresztül egy különleges küldetésben szolgált, Evan Archer hazatér, hogy otthon a lehetetlent találja: élete szerelme, Ryley Clarke eljegyezte magát a testvérével, Nate-tel. Amíg Nate bevetésen van, Evannek ki kell találnia, mi is történt pontosan a távollétében, és ami még fontosabb, hogyan szerezze vissza Ryley-t a férfitól, akit egykor a legjobb barátjának tartott és akivel most riválisokká váltak.


A szerzőről

Heidi New York Times és USA Today Bestseller szerző.
Eredetileg a nyugati partról származik, de most a gyönyörű Vermontban él, férjével és két lányával. Szintén velük lakik egy hiperaktív beagle-Jack Russel keverék és két hullámos papagáj. 
Napközben Heidi egy asztal mögött ül és a földhasználattal foglalkozik. Éjszaka azonban megírja azokat a történeteket, amelyeket publikálna szeretne és ott ül mindkét lánya kosárlabdameccsein a pálya szélén.


Linkek:

Honlap:  http://heidimclaughlin.com/
Facebook:  https://www.facebook.com/HeidiMcLaughlinAuthor
Twitter:  https://twitter.com/HeidiJoVT
Goodreads:  https://www.goodreads.com/author/show/6568302.Heidi_McLaughlin 

Nincsenek megjegyzések