Breaking News

COVER REVEAL! - Cora Carmack: Inspire


Itt érkezik Cora Carmack és az INSPIRE! INSPIRE egy paranormális romantikus, aminek a várható megjelenési ideje idén december 15.!

 

Inspire
 
A borítót a VLC Productions tervezte.


Fülszöveg:

Kalliope egyetlen célból él.
Hogy inspiráljon.
Halhatatlan múzsaként nincs is más lehetősége. Ez része annak, ahogy megalkották. Zenészek, festők, színészek - arra használják, hogy újabb szintre emeljék művészetüket, ő pedig arra használja őket, hogy túléljen. Egyik művésztől a másikig vándorol, sohasem marad elég ideig, hogy bárkihez is kötődjön. De csak egy dologra vágyik igazán: másmilyen életre - egy normálisra. Több ezer évet töltött el hazugságok között élve, de most már készen áll valami valódira.
Az édes, szexi és állhatatos Wilder Bell valóságosabbnak tűnik, mint bármi hosszú létezése alatt. És ami a legfontosabb... nem művész. Nem a képessége miatt akarja őt. De Kalliope nem kapcsolhatja ki a képességét, hogy befolyásolja az embereket, még azért sem, hogy megmentse egy férfi életét, akibe talán szerelmes. Mert kis adagokban képes segíteni, hogy valami gyönyörű születhessen, de a képességében ugyanúgy megvan a lehetőség a pusztításra, mint az alkotásra. Minél tovább marad, Wilder annál megszállottabbá válik. Már megtörtént korábban, és egyik halandó sem jöhet jól ki belőle.
A jelenléte zseniket inspirálhat.
De őrületet is hozhat.

HeadshotCora Carmack egy huszonegynehány éves írónő, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Honlap | Twitter |
Facebook
| Goodreads szerzői profil

 

Nincsenek megjegyzések