Breaking News

Moly pipáló - márc. 9-15.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Március 9-e és 15-e között a legolvasottabb könyvek:



Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék 
Andy Weir: A marsi
J. Lynn: Wait for You 
John Green: Csillagainkban a hiba ✔ 
Veronica Roth: A lázadó
James Dashner: Az útvesztő
Kiera Cass: Az elit
James Dashner: Tűzpróba
Veronica Roth: A hűséges
Kiera Cass: A Párválasztó



6/10 - Ez nem az én hetem volt, avagy a bizonyíték, hogy bőven van még pótolnivalóm olvasás terén

Újfent kijelenthetjük, hogy a múlt héten taroltak a disztópiák. Az, hogy a film közeledtével a Divergent sorozat két része is felkerült a listára, nem is olyan meglepő, ahogy az sem, hogy Az útvesztő és a Tűzpróba is felkerült a listára, utóbbinak ráadásul szintén van aktualitása, hiszen egy sor jelenetfotó érkezett a filmből múlt héten. Mellettük felfért még a listára a hamarosan filmben is nézhető A marsi, illetve még két romantikusabb jellegű disztópia is, a Párválasztó két kötete. (Pedig a májusi új kötet megjelenése még azért annyira nincs közel.) 

A negatív világképek mellé még három romantikus történet fért fel a listára. A Csillagainkban a hiba a film óta nagyjából állandó a listán, a The DUFF épp most került a mozikba, így még teljesen aktuális (bár nálunk sajnos nem vetítik a mozik, és egyelőre arról sem tudni semmit, hogy megvette-e valamelyik filmforgalmazó), és harmadiknak a listán már többször felbukkanó Wait for You.

Nincsenek megjegyzések