Breaking News

Beharangozó - Elizabeth Miceli: Barren {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Ezúttal egy csupa nehéz témával foglalkozó new adult történettel jöttem, ami első blikkre keményebbnek tűnik, mint a nagy átlag ebben a kategóriában. A posztban találtok egy rövid részletet, illetve nemzetközi giveawayben ajándékkártyát és egy ebook példányt nyerhettek a könyvből.






Fülszöveg:



Sírtam könyörögtem, hogy fejezze be. Behunytam a szemem, és próbáltam magam máshová képzelni... valahová, ahol boldog vagyok. Arra gondoltam, hogy a családom összegyűlik a fa körül karácsony reggel. Arra gondoltam, hogy a bandámmal énekelek. Caitlinre gondoltam, ahogy együtt sütünk és filmeket nézünk. De csak néhány másodpercig tudtam tettetni, mert Mike megütött, és mélyebbre hatolt és a valóság visszatért. Épp megerőszakoltak. Teljesen egyedül voltam. Én voltam a megmentésre váró ártatlan. És nem volt senki, aki megmentsen.
A tizenhét éves Stacey Lorenzonak soha nem volt elég önbizalma, és ez rágta belülről. Amikor sokat fogyott, ennek ellenére mégis aprónak érzi magát - ráadásul most már egy étkezési zavarral -, bulizni kezd. Ez csak ront a helyzeten, amikor egy bulin megerőszakolják, és az elméje állapota eléri a mélypontot. Drogozok, vagdossa magát, és annyi pasival fekszik le, hogy számolni sem tudja. De ha nem talál egy utat, hogy megküzdjön a démonaival és legyőzze a félelmeit, egy olyan sötét lyukban találhatja magát, ahonnan még a szeretet sem képes kirángatni.


>>> Goodreads <<<


Megrendelési linkek:


Amazon: http://www.amazon.com/Barren-Elizabeth-Miceli-ebook/dp/B015HPNMZM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443796113&sr=8-1&keywords=Barren+Elizabeth+Miceli

Exkluzív részlet


 “I gained five pounds over the summer … I just don’t want anyone to notice.”
She stared at me, open-mouthed. She looked shocked, sad, and angry all at the same time. “Who the fuck would notice that?”
     I put the makeup bag away, averting my eyes to the floor. For her, five pounds was no big deal. The kid ate like crap, rarely worked out, and was perpetually skinny. If she gained five pounds, she might actually look better. For the “used-to-be-fat” girl, five pounds is a huge deal. Five pounds could lead to ten, and then twenty, and then I could be back at 185 pounds.
She took my arm and yanked me up to the mirrors. I stared at myself. Clear complexion. Brown eyes. Long hair. Fat arms. Fat legs. And a pocket of blubber on my lower stomach.
     “Don’t you see how beautiful you are?” she asked.
     I just stared at my reflection, counting all the fat parts. I got up to ten.”


A szerzőről:







Nyereményjáték



a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések