Breaking News

Újabb hírek az Üvegtrón sorozatról - egyre biztatóbb a helyzet!

A Deadline szuper hírekkel szolgált tegnap az Üvegtrón rajongóinak! 

A Hulu jelenleg is gőzerővel dolgozik a könyvek adaptációján. A jelenlegi állás szerint a kalandsorozat címe Queen of Shadows, azaz Árnyak királynője lesz, ami a negyedik kötet címe is egyben. Ez nem jelenti azt, hogy csak ebből a könyvből készül az adaptáció, ugyanúgy a teljes sorozatot követi majd.



A projektért a Mark Gordon Company felelős. A forgatókönyvet az a Kira Snyder írja, aki már a The 100 sorozatért is sokat tett, a pilot rendezője pedig Anna Foerster (Underworld: Blood Wars, Outlander) lesz. Emellett mindketten executive producerei is a tervezett tévéshownak, Mark Gordonnal és Nick Pepperrel karöltve. 

És csak hogy érezzük, hogy nincs túl rossz helyen az adaptáció: a The Mark Gordon Company portfóliójában olyan sorozatok szerepelnek, mint a Grace klinika, a Gyilkos elmék, a Ray Donovan vagy épp a Quantico. De a hamarosan induló, Kiefer Sutherland főszereplésével készülő Designated Survivor, és a Hayley Atwell főszereplésével érkező Conviction tévésorozatokért is ők a felelősek.



Aki esetleg nem ismeri még a könyveket, az első részről ITT olvashatja a véleményemet.
És ha még a tévésorozat előtt szeretnéd beszereznéd, irány IDE az első részért.

4 megjegyzés:

  1. Te jóságos ég! Ez valóban igaz? Annyira, de annyira örülök, ez a hír feldobta a napomat. Kíváncsi leszek, hogy ki fogja alakítani Caleana-t. Erről nincs még hír?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon várom, köszi a hírt! ;-)

    VálaszTörlés