Breaking News

A Divergent főszereplője nem szeretne tévésorozatban szerepelni

Már sok szó esett arról, mit is terveznek a Divergent film készítői - legutóbb például már biztosnak tűnt, hogy nem lesz több mozifilm, helyette tévésorozattal zárul Tris és Négyes története, hogy aztán átadják a helyüket egy új csapatnak és egy új történetnek a Divergent világában. 



Többször is szó esett róla, hogy ez azt jelentheti, az eredeti színészek nem térnek vissza, ugyanis az ő szerződésük mozifilmekre szólt, és sokkal nagyobbak a tétek, mint gondolnánk. Egyrészt a dolognak van anyagi vonzata is, hiszen nyilván egy mozifilm nagyobb költségvetésből készül, így pedig a színészek gázsijára is kevesebb jut, másrészt a feltörekvő színészek karrierjének nem biztos, hogy jót tesz egy tévészereplés, sőt... ez bizony visszalépés még ma is, amikor szuper és kifejezetten nagy értékkel bíró sorozatok születnek. 

Most a Screenrant faggatta a témáról Shailene Woodley-t, a franchise főszereplőjét. A kérdésre, hogy mit szól ehhez az egészhez, a következőt válaszolta: 

"Legutoljára azt hallottam, tévésorozatot akarnak csinálni belőle. Nem arra írtam alá, hogy tévéshowban szerepeljek. A stúdió iránti és mindenki más iránti tiszteletből, aki részt vett a projektben, talán megváltoztatták a döntésüket és talán valami mást csinálnak, de nem feltétlenül vagyok érdekelt egy tévéshowban."

Ez bizony nem túl biztató a jövőre nézve...

Nincsenek megjegyzések