Breaking News

Magyarul is érkezik Stephenie Meyer új thrillere!

Korábban már megírtam a nagy hírt: érkezik Stephenie Meyer felnőtteknek írt thrillere, The Chemist címmel.

Ma pedig kiderült: az Agave kiadó le is csapott a magyar jogokra, A vegyész címmel jelentetik meg a regényt.Az Agave közleménye:

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy mi fogjuk kiadni Stephenie Meyer új, A vegyész (The Chemist) című regényét. A burok és a Twilight saga szerzője ezúttal egy letehetetlenül izgalmas thrillert írt, főszerepben egy kivételes tehetségű nővel, aki évekig az USA egyik név nélküli fedőszervezetének a titkos ügynökeként dolgozott, most azonban elvarratlan szál mások szemében, és mindent meg kell tennie, hogy életben maradjon. A regény november 8-án jelenik meg Amerikában, és megteszünk mindent, hogy aznap már magyarul is kapható legyen.
További információkkal szeptember végén jelentkezünk.


Az amerikai kiadó leírása szerint a történet egy exügynökről szól, aki korábbi alkalmazói elől menekül, és el kell vállania még egy ügyet, hogy tisztára mossa a nevét és megmentse az életét. 

Stephenie Meyer elmondta, hogy ő maga nagy Jason Bourne rajongó, a The Chemist pedig a Bourne-rajongása és romantikus érzelmei szerelemgyereke lesz. Nagyon élvezte, hogy olyan akcióhősről írhat, akinek az elsődleges fegyvere nem egy pisztoly vagy kés, esetleg némi izom, hanem az agya.

Fülszöveg:

Letehetetlenül ​​izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.
Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.
Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.
Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.
Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.
Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.
„Meyer mesterien teszi kiváncsivá olvasóját, tartja fent a feszültséget, és adagolja az információt. Az emberek nem csak olvasni akarják a könyveit, hanem egyenesen bennük akarnak élni.”
Lev Grossman, A varázslók-trilógia szerzője
„Meyer ragyogó tisztasággal ír, soha nem áll az olvasó és az átélhető élmény közé. Igazi tehetség.”
Orson Scott Card, Az Ender-saga szerzője
„Meyert sokkal jobban érdeklik az emberi kapcsolatok, mint a zsáner megszokott szabályai… Amit az életről mond, az mindig lenyűgöző.”
Jeff Giles, Entertainment Weekly
„Egy Stephenie Meyer-regényt nem egyszerűen csak elolvas az ember, hanem vele él, az ellenállhatatlan és hús-vér szereplőkkel együtt. Meyer mindig tudja, hogyan ábrázolja őket ahhoz, hogy az olvasót érdekelje a sorsuk, és aggódjon értük.”
Ridley Pearson

Nincsenek megjegyzések