Breaking News

Túl a 200 millión a Mielőtt megismertelek film

Annak ellenére, hogy a premier környékén nagy port kavart a Mielőtt megismertelek, és elég vegyesek voltak a vélemények annak kapcsán, hogyan kezeli a film a fogyatékosság kérdését, úgy tűnik, anyagilag mindenképp nagy siker. 



A Warner Bros. és az MGM kedden bejelentették, hogy a tömegeket megríkató film átlépte a 200 millió dolláros bevételt világszinten. Ez már önmagában is szép, hát még ha hozzávesszük, hogy 20 milliós büdzséből készült a film.

A sikerben nyilván nagy szerepe van annak, hogy az alapanyagért, a Mielőtt megismertelek könyvért milliók rajonganak szerte a világon, igazi bestseller. A főszerepekre ráadásul sikerült olyan színészeket találni, akik együtt és külön-külön is nagyon cukik és szimpatikusak, és ráadásul mostanában népszerűnek is számítanak. Emilia Clarke a Trónok harcának köszönhetően, Sam Claflin pedig gyakorlatilag sorban tűnik fel a blockbuster adaptációkban: a Karib-tenger kalózai és a Hófehér és a vadász után a Hunger Games Finnickjeként lett igazán ismert. 

Ezekután joggal érkezhet a kérdés: számíthatunk újabb Jojo Moyes adaptációra, akár pont a Mielőtt megismertelek folytatására, a Miután elvesztettelekre? 

Nincsenek megjegyzések