Breaking News

Elkezdődött a Minden, minden forgatása, befutottak az első képek!

Nem is olyan régen jelent meg a Gabo gondozásában Nicola Yoon Minden, minden című YA regénye, amivel már régóta szemeztem - igaz, ebben a roppant figyelemfelkeltő eredeti borítónak is óriási szerepe volt.

Arról is beszámoltam már, hogy érkezik belőle a film, és most végre el is kezdődött a forgatás. Maddyt Amandla Stenberg, Ollyt pedig Nick Robinson alakítja. Mindketten ismerősek lehetnek már, Amandla leginkább a Hunger Games Rue-jaként lett ismert, Nick Robinson pedig szerepelt a Jurassic Worldben, és szintén volt már része YA adaptációban, Az ötödik hullám egyik főszerepét is eljátszhatta. 

Íme az első forgatási fotók, amiket a közösségi oldalakon osztottak meg a film szereplői:A könyv fülszövege: 

Nagyon ​​ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.
Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket őrülten szeret. A Minden, minden az első regénye.
David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.

És mert muszáj, az eredeti borító:Nincsenek megjegyzések