Breaking News

Cover Reveal - Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Egy régóta várt könyv: az Anna és a francia csók és a Lola és szomszéd srác szerelme után itt a trilógia befejező kötete!

Fülszöveg:


A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk  nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly  kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, bűbájos és elragadó történetben, Stephanie Perkins népszerű sorozatának  lezárásában.
Mindehhez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret.

„Varázslatos... tényleg visszaadja, milyen érzés szerelmesnek lenni.”
– CASSANDRA CLARE méltatása  az Anna és a francia csókról








A szerzőről


Stephanie Perkins New York Times bestseller szerző, és már számtalanszor elvarázsolta a romantikus lelkű tiniket és felnőtteket. 
Észak-Karolinában született, Arizonában nőtt fel, és Kaliforniában és Georgiában járt egyetemre.
Mindig is könyvekkel dolgozott: először könyvesbolti eladó volt, majd könyvtáros, végül pedig maga is regényíró és szerkesztő lett.
A legjobb barátjának, férjét, Jarrodot tartja, akivel egy Mr. Tumnus nevű macskával élnek Észak-Karolinában. Egy házban, amiben minden szoba a szivárvány egy-egy színében pompázik.

Nincsenek megjegyzések