Breaking News

A Divergent rendezője a sorozat szomorú sorsáról beszélt

Az első Divergent film rendezője, Neil Burger a The Hollywood Reporternek nyilatkozott a Divergent széria körüli őrületes kavarodásról, és az egyre kétségbeejtőbb hírekről.



Aki esetleg lemaradt volna, annak dióhéjban, és a szövegrészekre kattintva olvashatóvá válik a teljes bejegyzés is. Bombaként robbant a hír, miszerint az utolsó Divergent film - tudjátok, a kettévágott harmadik könyv második fele - nem lesz mozifilm, csak tévében láthatják majd a nézők, utána pedig új szereplőkkel tévésorozat indul. Az első hírek ezek voltak, aztán még tovább súlyosbodott a helyzet: a hivatalos információk szerint az is felmerült, hogy nem is tévéfilm lesz, hanem rögtön sorozat indul. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a színészek szerződése nem tévés szereplésre szól, ahogy erről többek között Shailene Woodley is beszélt

Neil Burger szerint az egész helyzet nagyon szomorú. Nem olyan régen beszélgetett a Lionsgate munkatársaival, akik szerinte még mindig nem gondolják hibásnak a döntést, miszerint kettévágták az utolsó kötetet. Ezzel együtt most bizony gondban vannak. 

Leginkább a színészeket sajnálja, akik nagyon hűségesen álltak a történethez, és most nehéz dönteniük, mit kellene tenniük. Arról is beszélt, hogy a Lionsgate tulajdonképpen elárulta a rajongók bizalmát: volt egy jó alapanyaguk, egy nagy rajongói bázisok, minden, ami a sikerhez kell. Miközben ma olyan nehéz nagy közönséget nyerni, nekik ez adott volt, ahogy más sikeres könyveken alapuló adaptációknak is. Mégsem sikerült kihasználni. 

Ezen a ponton már az sem kizárt, nem is lesz ebből semmi. Így viszont marad három film, és a keserű szájíz... 

Nincsenek megjegyzések