Breaking News

Árnyvadászok - érkezik Raziel a polcokra!

Ma a hamarosan megjelenő kötetek között böngésztem, és olyan címre bukkantam, ami nem kis meglepetést okozott. 

Azok, akik olvasták Cassandra Clare Árnyvadász regényeit, már rengetegszer hallhattak Raziel angyalról, aki abban a világban az Árnyvadászokat teremtette. 

És tudom, hogy valóban része az angyalmítoszoknak, nem az Árnyvadász világ sajátja, ennek ellenére jót mosolyogtam, amikor a lenti könyvre bukkantam. 

Ugyanis érkezik február végén az Athenaeum gondozásában egy Raziel című könyv, és a fülszövege nem is hangzik rosszul. A borító pedig határozottan tetszik.Ismered a viccet, amiben a bukott angyal, a KitKat-zabáló démon és egy hősszerelmes bolti eladó a Tudás Könyvének keresésére indul? Nem? Nem csoda, hiszen ez nem vicc. Raziel a Tudás Könyvének őrzője, a legfelsőbb misztériumok és titkok angyala. Vagyis csak volt. Valami történt. Lélegzik és ver a szíve, miközben Nevada tűzforró sziklái között kinyitja a szemét. Emberré vált. Lehetne még ennél is rosszabb a helyzete? Lehet, és lesz is. Amikor eltűnik a Tudás Könyve üzletet ajánlanak neki: ha segít megtalálni, visszakaphatja a szárnyát. Segítőként egy arrogáns démont varrnak a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak. Kalandos útjuk során Raziel felfedezi magában az elszánt harcost, a féltő barátot, és az esendő embert. Lana Millan második regénye egy izgalmas mese, ami akár igaz is lehetne.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Erről a könyvről várható értékelés,vélemény? Ha igen akkor mikorra?

    VálaszTörlés