Breaking News

Megérkezett a Five Feet Apart könyv magyar fülszövege!

Arról már korábban beszámoltam, hogy a Maxim csapott le a Five Feet Apart című film alapjául szolgáló könyv jogaira, és már fel is került az internetre a kötet fülszövege!




Borító még egyelőre nincs, de én reménykedem az eredetiben, mert szeritnem az gyönyörű - bár esélyesebbnek tűnik, hogy a kiadó a filmes borító mellett dönt. 

Mindenesetre addig is gyönyörködhetünk a filmes fotókban, és persze az előzetesekben - ezeket pedig ITT, ITT és ITT nézhetitek meg.



Fülszövege:

Szerethetsz ​valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant szereti, ha a kezében van az irányítás – még akkor is, ha a tüdejének nem tudja megmondani, mit csináljon, ami miatt élete nagy részét egy kórházban tölti. Cisztás fibrózisa van, ami egy örökletes genetikai betegség, és ami miatt senki olyannak sem mehet a közelébe, aki szintén ezzel küzd, sem olyannak, aki bármilyen fertőzést adhatna át neki. Nem szabad kockára tennie a tüdőtranszplantációra való lehetőségét. Rég eldöntötte, hogy mindenkitől 6 lépés távolságot tart. Nincs kivétel.
Will Newman másra sem vágyik, csak arra, hogy végre kiszabaduljon a kórházból. Ennél kevésbé már nem is érdekelhetné a kezelése, sem a menő új klinikai gyógyszerkísérlet. Nemsokára végre 18 éves lesz, és kihúzhatja magából a gépeket, és elindulhat, hogy lássa a világot – bármit, csak ne a kórház falait kelljen néznie. Will éppen az, akitől Stellának mindenképp távol kellene tartania magát. Ha csak rálehel a lányra, Stella már elveszítheti a helyét a transzplantra várók között. Egyikük sem halhat meg. Az egyetlen lehetőségük az életben maradásra, ha biztos távolságban maradnak egymástól. Azonban nemsokára már a hat lépés távolság nem a biztonságot jelenti… hanem kész büntetés, kínzás.
Ha csak egy kicsit lefaraghatnának ebből… Vajon 5 lépés tényleg olyan veszélyes, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?

Nincsenek megjegyzések