Breaking News

Már biztosan érkezik a Him - Ez a srác folytatása magyarul

Angelika találta a szuper hírt: már biztosan érkezik a Him - Ez a srác folytatása, amit én magam is imádtam. Részletesebben az értékelésemben olvashattok a véleményemről.

Most pedig már tudjuk, a Könyvmolyképző Kiadó lecsapott a második rész, az Us kiadási jogaira, így ha egyelőre nem is tudjuk, mikor, de biztosan érkezik a folytatás.




Fülszöveg magyarul:

Befejezhetik kedvenc hokijátékosaid veretlenül az első közös évadukat? 
Öt hónapra az NHL-ben, és Ryan Wesley máris rekordokat tudhat a magáénak. Profi hokijátékosként megéli az álmait, és minden este ahhoz a férfihoz tér haza, akit szeret - Jamie Canninghoz, régi jóbarátjához, aki most már a pasija. Csak egy gond van: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, különben a médiavihar maga alá temeti az összes sikerét, amit a jégen aratott.
Jamie szereti West. Tényleg, igazán. De a rejtőzködés nagy szívás. Nem az az élet, amit Jamie képzelt magának, és a titoktartásnak súlyos ára van. Az sem segít, hogy az új állásában nem megy minden olyan jól, mint remélte, de tudja, képes átvészelni, amíg mellette van Wes. Legalább a 10B lakás ott van számukra, ott mindig önmaguk lehetnek.
Vagy mégsem?
Amikor Wes leghangosabb csapattársa föléjük költözik, a hazugságok gondosan megfont szövete veszélybe kerül. A külvilág próbálja megtalálni a gyenge pontjukat, Wes és Jamie vajon képesek életben tartani a kapcsolatukat?

Nincsenek megjegyzések