Breaking News

Film lesz az Éjszakai cirkuszból és már rendezője is van!

Erin Morgenstern Éjszakai cirkuszából már elég régóta dolgoznak a filmen - de nagyon úgy tűnt, beragadt a projekt. 




Még 2011-ben vásárolta meg a filmes jogokat a Lionsgate, ami akkoriban elég biztatónak számított, hiszen a Lionsgate-től érkeztek a legsikeresebb YA adaptációk. 

Csakhogy nem történt semmi - egészen mostanáig.

Most ugyanis a YA fantasy adaptációja rendezőt kapott, Geremy Jasper személyében. Az ő neve nem biztos, hogy túl ismerős, két sikeres videóklipet rendezett, illetve a kritikusok által nagyon szeretett Patti Cake$ filmet.

Reméljük, hogy ez már azt jelenti, hogy beindulnak a dolgok.

Fülszöveg:

Az ​éjszakai cirkuszban nincs porondmester, aki hangszóróján keresztül bejelentené a következő számot, sem bohóc, aki gúnyt űzne a közönségből. Ezekben a fekete-fehér sátrakban páratlan élmény vár rád: az öt érzék ünnepe!
A varázslat és a szemfényvesztés hátterében ádáz küzdelem folyik: a két fiatal mágust, Celiát és Marcót kisgyermekkoruktól fogva azért tanították, hogy mágikus erejük segítségével győzelmet arassanak a másik felett. Amikor Celia véletlenül rájön, hogy Marco az ellenfele, együtt lenyűgöző varázslatba kezdenek.
Erejüket ettől kezdve csak arra használják, hogy örömet szerezzenek vele a másiknak, és az új játék közben észrevétlenül egymásba szeretnek. Mély és varázslatos érzéseiktől hunyorogni kezdenek a lámpák, és a helyiséget elönti a forróság. Sokáig nem is sejtik, hogy olyan játszmába kényszerítették őket, amelynek a végén csak egyikük maradhat életben.
Mikor mestereik megelégelik, hogy kicsúszott kezükből az irányítás, közbelépnek. Celiáék rádöbbennek, hogy nem kerülhetik el a játszma végkifejletét. Csak egyetlen megoldás marad számukra, de ahhoz minden tehetségükre szükség lesz…
Az Éjszakai cirkusz lenyűgözött. Játékos és elképesztően ötletgazdag – Erin Morgenstern megteremtette azt a cirkuszt, amire mindig is vágytam. 
AUDREY NIFFENEGGER 
Az időutazó felesége szerzője
A CIRKUSZ VÁRATLANUL ÉRKEZIK
JÖVETELÉT NEM HIRDETI SEMMI
EGYSZERŰEN CSAK ITT VAN, HOLOTT TEGNAP MÉG NYOMA SEM VOLT
EZ A VILÁG EGYSZERRE RAGYOGÓ ÉS SÖTÉT, NEM AKARSZ MAJD KILÉPNI BELŐLE

Nincsenek megjegyzések