Breaking News

Új előzetest kapott a Csillagainkban a hiba és a Minden, minden rajongóinak szóló Five Feet Apart

A Five Feet Apartról már én is többször írtam, egyrészt az első előzetest osztottam meg, és az idei YA könyvadaptációs körképemre is felkerült.





Hozom a könyv fülszövegét, amiből a lényeg kiderül:

Megindító történet, ami tökéletes választás John Green Csillagainkban a hiba könyve rajongóinak - két tini beleszeret egymásba, de van egy icipici probléma: nem mehetnek másfél méternél közelebb egymáshoz, mert akkor kockáztatják az életüket.
Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant mindig is szerette kontroll alatt tartani a dolgokat - még ha a tüdejét, ami miatt ki-be járt a kórházból, nem is irányíthatta. Most pedig amit a legfontosabb irányítani: sosem érhet hozzá senkihez, mert elkaphat valamilyen fertőzést, ami kockára tenné a tüdőtranszplantáció lehetőségét. Két méter távolság mindenkitől. Nincs kivétel.
Az egyetlen, amit Will Newman irányítani akar, hogy kikerüljön a kórházból. Rohadtul nem érdekli a kezelése meg a flancos kísérleti gyógyszerek, amiket tesztelnének rajta. Hamarosan tizennyolc lesz, akkor pedig kihúzhatja a dugót és elindulhat, hogy mást is lásson a világból, ne csak kórházakat.
Will pont az, akitől Stellának távol kellene tartania magát. Ha csak rá is lehet a lányra, elveszítheti a helyét a transzplantációs listán. És bármelyikük meghalhat. Az egyetlen mód, hogy életben maradjanak, ha tartják a távolságot. De hirtelen az a két méter nem a biztonságnak tűnik - hanem büntetésnek. 
Mi van, ha csak egy kicsit is visszalophatnak abból, amit a beteg tüdejük elvett tőlük? Másfél méter akkor is olyan veszélyes lenne, ha cserébe a szívük nem törne össze?


A könyves változat tavaly november 20-án jelent meg angolul, a film amerikai premierje pedig március 22. A film két főszereplője Haley Lu Richardson és Cole Sprouse.

Most kaptunk hozzá egy újabb előzetest is:


Nincsenek megjegyzések