Breaking News

Egyelőre mégsem lesz tévésorozat a Tökéletes kémiából

Simone Elkeles, a Tökéletes kémia sorozat szerzője nagyon aktívan dolgozik rajta, hogy a könyvei minél több olvasóhoz eljussanak - ennek a projektnek pedig része az is, hogy adaptáció készüljön belőlük.




Egy produkciós cég el is kezdett dolgozni a Tökéletes kémia tévésorozaton, de most nagyon úgy tűnik, ebből bizony sajnos nem lesz semmi.

A szomorú hírt Facebook bejegyzésben osztotta meg az írónő:

"Sajnos elkeserítő hírem vannak.
A produkciós cég, akik a Tökéletes kémia tévésorozat elkészítésén dolgoztak, megváltoztatták a történetet, így Alex nem volt bandatag, Brittany pedig nem volt szurkolólány. Tudom, hogy át kéne adnom az irányítást és nyitottnak lenni a változtatásokra a tévésorozatos adaptációnál, de egyszerűen nem tudok csak hátradőlni és hagyni, hogy már fel sem ismerje a saját szereplőim. Visszaléptem. Most azon dolgozom, hogy én magam írjak filmes forgatókönyvet, mert ezen a ponton nem merem másra bízni, hogy hűek legyenek a szereplőimhez. (Írnék sorozatot is, de nem igazán érzem magam elég kompetensnek ebben, mivel ezen a terepen nincs tapasztalatom.) Az emberek nem értik meg, hogy Alex és Brittany VALÓBAN sztereotípiák, de a könyv szépsége pontosan ez, mert a Tökéletes kémiát olvasva rájössz, hogy ezek a szereplők 100%-ban nem azok, akiknek gondoltad őket! A Tökéletes kémia ÖSSZEZÚZZA ezeket a sztereotípiákat, de nem fél megmutatni azokat. UGH!!!!"

Szóval egyelőre így áll a helyzet. És ebből kiindulva, ha érkezik is adaptáció, az nem a közeljövőben várható, és tévésorozat helyett filmre számíthatunk.

Nincsenek megjegyzések