Breaking News

Újabb két színész csatlakozott az Alaska nyomában sorozathoz

Már el is kezdődött az Alaska nyomában forgatása, de közben azért kapjuk még az információkat a szereposztással kapcsolatban.Most két új színész csatlakozott a John Green regényéből készülő adaptációhoz: Ron Cephas Jones (This is Us) és Timothy Simons (Veep). 

Mindketten az iskola tanárait alakítják majd, előbbi történelmet és hittant, utóbbi pedig a szigorú dékánt, Mr. Starnest. 


A könyv fülszövege:

Első pia
Első balhé
Első csaj
Utolsó szavak
A tizenhat éves Miles Haltert elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába, mert abban bízik, ettől talán megváltozik addigi unalmas élete. Itt ismerkedik meg Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz.
Százhuszonnyolc nap alatt Miles élete gyökeresen megváltozik, miközben Alaskát önpusztító viselkedése a végső tragédia felé sodorja.
John Green Alabamában járt bentlakásos iskolába, amely nem sokban különbözött az Alaska nyomában Culver Creekjétől. Az Alaska nyomában az első regénye.

Nincsenek megjegyzések