Breaking News

A film után tévésorozat lesz a Love, Simonból!

Egészen meglepő hír debütált az éjjel: a Simon és a Homo sapiens-lobbi könyvből újabb adaptáció készül, a sikeres film után most egy tévésorozaton is dolgoznak!




A készülő streaming szolgáltató, a Disney+ ad majd otthont a tévésorozatnak, ide rendelte be a Disney a tévésorozatot - ami részben kapcsolódik csak az első könyvhöz, ugyanis sokkal inkább a folytatásra, a Leah-ról szóló könyvre koncentrál majd. (Ennek a fülszövegét magyarul itt olvashatjátok.)

Az első könyvből a Fox 2000 készített filmet, új címen: Love, Simonként, ami magyarul Kszi, Simon címet kapta. Ezt Greg Berlanti rendezte, ám ő nem tér vissza a tévésorozatra. 

Sajnos nagyon úgy tűnik, az eredeti szereposztástól is búcsúzhatunk, és teljesen új színészekkel keltik majd életre a tévében a sztorit.

Ellenben visszatér Elizabeth Berger és Isaac Aptaker, akik a Love, Simon forgatókönyvét jegyezték - a két forgatókönyvíró ezúttal showrunner lesz!

Természetesen a jogok akkor kerültek a Disney-hez, amikor felvásárolták a Foxot, és az egyik első azok közül a projektek közül, amikre még számíthatunk ez után a húzás után.


Nincsenek megjegyzések