Breaking News

5 találkozás, amit nagyon várok a Trónok harca utolsó évadában

A Trónok harca utolsó évadában egy sor olyan találkozásra számíthatunk, amit sokan nagyon vártunk már. Ezek között lesznek érdekesek, lelkesítők, sokkolók...

Emlékezzünk csak arra a bizonyos hetedik évados részre, amikor végre egy sor fontos szereplő egy helyszínen volt - egészen érdekes volt nézni, hogyan alakult a jelenet dinamikája.

Mindenesetre én most összeszedtem nektek 5 olyan nagy találkozást, amit nagyon várok az utolsó évadtól.

Jon és Arya




A Stark tesók találkozása eddig is mindig nagyon izgalmas és érzelmes volt, aztán várom, Jon és Arya találkozása még jobb lesz, mint Jon és Sansa vagy Arya és Sansa párosáé. Ugyan a sorozatból talán kevésbé derül ki, de Jon és Arya nagyon közel álltak egymáshoz, nem véletlen, hogy Arya tőle kapta Tűt. 


Sansa és Daenerys




Valamiért úgy érzem, Sansa és Daenerys nem jönnek majd ki túl jól egymással. Mondhatnám, hogy két dudás egy csárdában, bár talán nem ez a legmegfelelőbb kifejezés - viszont azt hiszem, értitek belőle, hogy mire gondolok.
Nem hiszem, hogy Sansa hatalmas szeretettel fogadja majd Danyt, utóbbi pedig nyilvánvalóan nem fog kedveskedni vele, a hatalmi helyzete miatt. 


Jaime és Bran




Váratlan volt rádöbbennem, hogy Jaime, akit én már abszolút pozitív szereplőnek tartok, most szembesülni fog élete egyik legnagyobb bűnével. És miközben mi, akik végigjártuk a fejlődés útját Jaime-vel, már így gondolunk rá, addig Brannek továbbra is az a fickó, aki kilökte az ablakon.
És az is igaz, hogy Bran azóta hatalmas utat járt be és úgy érzem, felülemelkedett a kicsinyes bosszúálláson - ráadásul nagy eséllyel ő is ismeri Jaime útját. 
Ezzel együtt mindkét oldalról várom a reakciót a találkozásra, Jaime oldaláról nagy adag bűntudatot várok, Bran oldaláról pedig... nos, meglátjuk.


Sam és Jon




Szeretem a jó barátságokat, és Jon és Sam kapcsolata nekem beletartozik ebbe a kategóriába. Ráadásul külön izgalmas, hogy Sam tud Jon származásáról - persze az nagy kérdés, hogy ki fogja végül elárulni neki az igazságot, hiszen most már Bran is ismeri a történetet. 
Én remélem, hogy Sam benne lesz - de akárhogyis, a találkozásuk mindenképp izgalmasnak ígérkezik.


Arya és Gendry




Arya és Gendry kapcsolata már elég régi, szinte biztos vagyok benne, hogy sokan útközben még el is felejtették, hogy ők ketten milyen közel álltak egymáshoz egy időben - bevallom, én még shippeltem is őket. És most remélhetőleg újra találkoznak!


Ti melyik találkozásokat várjátok a legjobban?

Nincsenek megjegyzések