Breaking News

Megérkezett a Két lépés távolság magyar borítója!

Megérkezett a borító a Két lépés távolság könyvhöz, és nem árulok zsákbamacskát: filmes borítóval érkezik a kötet.

A magam részéről ezt kicsit sajnálom, mert imádom az eredeti borítót és azt is, amit a történetről mond. Ezzel együtt várható volt a filmes, és nem hibáztatom a kiadót, üzleti oldalról nézve valószínűleg ez volt a jobb döntés.

A filmes előzeteseket ITT, ITT és ITT nézhetitek meg, és van már szinkronos előzetesünk is, itt.




Fülszövege:

Szerethetsz ​valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant szereti, ha a kezében van az irányítás – még akkor is, ha a tüdejének nem tudja megmondani, mit csináljon, ami miatt élete nagy részét egy kórházban tölti. Cisztás fibrózisa van, ami egy örökletes genetikai betegség, és ami miatt senki olyannak sem mehet a közelébe, aki szintén ezzel küzd, sem olyannak, aki bármilyen fertőzést adhatna át neki. Nem szabad kockára tennie a tüdőtranszplantációra való lehetőségét. Rég eldöntötte, hogy mindenkitől 6 lépés távolságot tart. Nincs kivétel.
Will Newman másra sem vágyik, csak arra, hogy végre kiszabaduljon a kórházból. Ennél kevésbé már nem is érdekelhetné a kezelése, sem a menő új klinikai gyógyszerkísérlet. Nemsokára végre 18 éves lesz, és kihúzhatja magából a gépeket, és elindulhat, hogy lássa a világot – bármit, csak ne a kórház falait kelljen néznie. Will éppen az, akitől Stellának mindenképp távol kellene tartania magát. Ha csak rálehel a lányra, Stella már elveszítheti a helyét a transzplantra várók között. Egyikük sem halhat meg. Az egyetlen lehetőségük az életben maradásra, ha biztos távolságban maradnak egymástól. Azonban nemsokára már a hat lépés távolság nem a biztonságot jelenti… hanem kész büntetés, kínzás.
Ha csak egy kicsit lefaraghatnának ebből… Vajon 5 lépés tényleg olyan veszélyes, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?

1 megjegyzés:

  1. Neeeee! Annyira gyönyörű az eredeti borító! Így nincs is kedvem megvenni xD

    VálaszTörlés