Breaking News

Jön a Szárnysegéd Bt. 2. része - már itt a fülszöveg!

A csbáítás szabályai tavaly jelenet meg a Könyvmoylképző Kiadónál, most pedig felkerült a második kötet is a webshopjukba!
A randiguru szárnysegédje címéből már rájöhetünk, hogy nem az első rész főszereplőinek sorsa folytatódik tovább, hanem a mellékszereplőkből lesz főszereplő.

Fülszöveg:

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, mennyire akarod a másikat!Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy inkább felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.
Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, főleg mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.
Mi van, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?

Nincsenek megjegyzések