Breaking News

Dylan Sprouse is szerepelni fog a Miután folytatásában!

A Miután film nagy sikert aratott azzal együtt is, hogy eléggé megosztotta a tömegeket - ahogy az sok más sikerre is igaz, gondoljunk csak a Twilightra vagy A szürke ötven árnyalatára. 
Az mindenesetre biztos, hogy a folytatás érkezik, hiszen már dolgoznak rajta, most pedig egy újabb hír futott be a második film, az After We Collided (magyarul a Miután összecsaptunk) kapcsán.

A szereplőgárdához csatlakozott ugyanis Dylan Sprouse, Cole Sprouse ikertestvére, akiről mostanában mi, magyarok legtöbbször talán azért hallunk, mert ő Palvin Barbara pasija. 

Úgyhogy Cole Sprouse Két lépés távolság sikere után Dylan is belecsap egy YA adaptációba. 

A filmben ő alakítja majd Trevort.


A Miután összecsaptunk fülszövege:

Tessa ​mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet… csak Tessát.
Miután összecsaptunk, 
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról. 
Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait. 
Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen. 
Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül.
De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

Nincsenek megjegyzések