Breaking News

A Lucasfilmhez került a Vér és csont gyermekei adaptációja

A Vér és csont gyermekei adaptációról legutóbb februárban írtam, amikor az a hír érkezett, hogy megtalálták a film rendezőjét.Ám az adaptáció kicsit lógott a levegőben. Hiába tűnt nagyon kecsegtetőnek, amikor a Fox 2000 megvette a jogokat és aztán a Twilight és a The Maze Runner producereihez került a történet - ugyanis közben a Fox élete nagyon megváltozott.

A Disney ugyanis felvásárolta a céget, majd amikor ténylegesen is átvették az irányítást, kiderült, hogy egy sor Fox projektet visszahívtak vagy épp a rájuk szánt pénz mennyiségét csökkentették, akár drasztikusan is.

Így a Vér és csont gyermekei adaptáció miatt is lehetett aggódni, de a Deadline végre friss hírekkel szolgált a film kapcsán - amik ráadásul elég kecsegtetőek.

Eszerint a történet a Lucasfilmhez került, és ez lesz az első olyan projekt a stúdió életben a Disney-felvásárlás óta, ami nem Star Wars vagy Indiana Jones.


A könyv fülszövege:

Megölték ​az anyámat.
Elvették a mágiánkat.
El akartak temetni bennünket.
Itt az ideje a felkelésnek.
Zélie Adebola még emlékszik arra az időre, amikor Orisa földje zsongott a mágiától. Égetők gyújtottak tüzet, Árasztók terelték a vizet, és Zélie anyja, aki Arató volt, a lelkeket idézte.
Ám minden megváltozott azon az éjszakán, amikor eltűnt a varázslat. Saran király hatalomvágyból megölette a mágusokat, megfosztva Zélie-t az anyjától és a népét a reménytől.
A mágusok sötét bőrű, fehér hajú leszármazottait azóta is könyörtelenül elnyomják, de most lett okuk a reményre. Hála a király lányától, Amaritól megtudott titoknak, Zélie kap egy esélyt, hogy visszahozza Orisába a varázslatot, és felélessze a mágusok új nemzedékét. Ám tervének
megvalósításában útját állja a kegyetlen trónörökös, Inan herceg, aki mindenáron be akarja fejezni, amit az apja elkezdett, és örökre el akarja tüntetni a mágiát.
Zélie, bátyja, Tzain és Amari együtt menekülnek Orisa félelmetes vidékein. Ám a legnagyobb veszélyt nem Inan vagy a zord vadon jelenti, hanem maga Zélie, akinek nehéz megtanulnia, miként fegyelmezze az erejét – és egyre erősebb vonzalmát egy ellenség iránt.

Nincsenek megjegyzések