Breaking News

A Trónok harca forgatókönyvből kiderül: Drogon nem is direkt semmisítette meg a trónt!

A Trónok harca finálé rengeteg vitát váltott ki a rajongók körében, akik nem tudtak dűlőre jutni egymással - és nagyon úgy tűnik, a mai napig nem tudnak. Vannak, akik nem szerették az utolsó évadot és nem győzik felsorolni az összes hibáját - második meg imádták, és nem értik, mi bajuk van a többieknek. 

Azt hiszem, én már jó párszor kifejtettem a véleményemet itt-ott azzal kapcsolatban, hogy én miért nem szerettem az utolsó évadot és miért haragszom erre a lezárásra. Viszont az egyik olyan pont, amit nagyon szerettem, most... nos, a porba hullt. 




Az utolsó Trónok harac részben Drogon, látva a halott Danyt, minden dühét tűz formájába önti - és nem Jont öli meg, hanem megsemmisíti a trónt. Ezt a jelenetet sokan - még azok is, akiknek egyébként nem tetszett az utolsó évad - a széria egyik legjobbjának tartották. Milyen gyönyörű, hogy akkor és ott Drogon is érti, hogy Dany halála nem Jon hibája - hanem a tróné. 

Csakhogy egyáltalán nem ezt akarták a filmesek!

Felkerült az internetre az utolsó évad forgatókönyve, amiből kiderül, Drogon valójában véletlenül semmisítette meg a trónt. Idézem:

"Drogon fel akarja égetni a világot, de nem öli meg Jont. Tüzet lehel a hátsó falra, ledönti azt, ami megmaradt a nagy, vörös kőtömbökből. Jon válla fölött látjuk, hogy a tűz egyre közelebb ér a trónhoz - ami nem Drogon dühének céltáblája, egyszerűen csak egy "ostoba arratévedő" az összecsapásban."

A forgatókönyvet azóta lezárták az Emmy weboldalán, de ami egyszer felkerült az internetre...




A jelenet:


Nincsenek megjegyzések