Breaking News

Lehullt a lepel a következő LOL könyvről - borítóstól, fülszövegestől

Érkezik az új LOL kötet, és rendhagyó módon egyszerre jött a megjelenés híre, a fülszöveg és a borítóleleplezés is! A kiadó kiírása szerint "a könyv 336 oldalas lesz, az ára 2.299 Ft és várható megjelenése: 2019. 10. 14."

A könyv fülszövege:

A tizenhat éves Dylan Leigh élete akár normális is lehetne, ha nem Miss Missisipi volna a nővére, aki ráadásul épp házasodni készül. A szépséges Dusty egyáltalán nem hétköznapi módon találta meg az igazit, hanem a Herceg álruhában című valóságshowban.
A herceg, aki valójában csak egy lord, és erre Dylan rendszeresen emlékezeti nővérét, skót származású, ezért az esküvőt Skóciában tartják, és hogy a helyzet még különlegesebb legyen: karácsonykor. Dustyval ellentétben Dylan sokkal kevésbé viseli jól a nyilvánosságot, és azt, hogy a valóságshow producerei számára semmi sem szent, csak a nézettség. Ráadásul a jövőbeli anyós sem túl barátságos a nővérekkel, aki egyetlen fiacskájának másmilyen társat képzelt el. Még mielőtt az egész karácsonyi szünet rémálommá válna Dusty számára, megismerkedik az arisztokratikus külsejű kékszemű Jamie-vel. Lehet, hogy kibontakozó szerelmük csak egy újabb valóságshow kezdete lesz?

Nincsenek megjegyzések