Breaking News

Itt a Luxen spin-off első részének magyar fülszövege!

Korábban már többször írtam róla, hogy Jennifer L. Armentrout spin-off trilógiát ír a Luxen sorozathoz, aminek a főszereplője nem más lesz, mint Luc! 

Azóta több részletet is megosztottam a blogon, amiket vissza tudtok keresni az Armentrout hírek címkén, sőt - a második borítót is leleplezték.

Forrás


Ami még fontos információ a könyvvel kapcsolatban: Daemonék is feltűnnek benne!

Természetesen a Könyvmolyképző is hozza a könyveket, az első rész fel is került a kiadó webáruházába. 

Az első rész a The Darkest Star - A legsötétebb csillag címet kapta, és magyar borítója még nincs ugyan, de fülszövege igen!

Fülszöveg:

A New York Times és a USA Today sikerszerzője, Jennifer L. Armentrout vadonatúj sorozatával visszatér a luxenek és arumok világába.
A 17 éves Evie Dasher a saját bőrén tapasztalta meg az emberiség és az idegenek között kirobbant háború következményeit. Amikor egy razzia során pont az egyik olyan hírhedt klubban tartózkodik, ahol az embereket és a túlélő luxeneket is szívesen látják, megismerkedik az éteri szépségű Luckel, akiről kezdetben azt feltételezi, hogy luxen… pedig valójában valami sokkal erősebb. Luc iránti vonzalma egyre mélyebbre sodorja egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik…
Titkok, hazugságok és szerelem… ugorj fejest a luxenek elképesztő világába!

Nincsenek megjegyzések