Breaking News

Készül a második Trónok harca spin-off is - a Targaryen családról!

A The Hollywood Reporter értesülései szerint már szinte biztosan sínen van a Trónok harca második spin-off sorozata is. 

Emlékezhettek rá, hogy annak idején öt különböző spin-off ötletről is felreppent a hír, ezek közül egy már biztosan nem valósul meg, az elsőnek a forgatása pedig jelenleg is zajlik!




Most pedig egy harmadikról érkezett hír: az értesülések szerint a pilot berendelésének a közelében járnak már, és azt is tudjuk, hogy a sztori a Targaryen családra koncentrálna.

A források szerint a történet körülbelül 300 évvel a Trónok harca sorozat előtt játszódna, és a Targaryen család felemelkedését és bukását mutatná be. A forgatókönyvet Ryan Condal (Kolónia) és George R. R. Martin jegyzik majd, és az író Tűz & Vér című kötetét veszik majd alapul.

Az HBO egyelőre nem kommentálta a hírt.

A Tűz & Vér története:

Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz & vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.
Mi történt valójában a Sárkányok Tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít.

Nincsenek megjegyzések