Breaking News

Befutott az Alaska nyomában rendes előzetese!

Az Alaska nyomában filmhez már kaptunk egy sor jelenetfotót és egy teaser előzetest is korábban, most viszont végre itt az igazi csemege: a rendes előzetes!




A 8 részes Hulu sorozat felelősei Josh Schwartz és Stephanie Savage (akik például A narancsvidéken és a Gossip Girlön is dolgoztak), az alapjául szolgáló regény pedig termszetesen John Green munkája.

A történetről:

Első pia
Első balhé
Első csaj
Utolsó szavak
A tizenhat éves Miles Haltert elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába, mert abban bízik, ettől talán megváltozik addigi unalmas élete. Itt ismerkedik meg Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz.
Százhuszonnyolc nap alatt Miles élete gyökeresen megváltozik, miközben Alaskát önpusztító viselkedése a végső tragédia felé sodorja.
John Green Alabamában járt bentlakásos iskolába, amely nem sokban különbözött az Alaska nyomában Culver Creekjétől. Az Alaska nyomában az első regénye.



Nincsenek megjegyzések