Breaking News

Megvan, melyik lesz a következő megjelenő Colleen Hoover kötet - Íme a magyar borító

Nagyon úgy tűnik, a Könyvmolyképző sem okoz csalódást, és a November 9. című Colleen Hoover kötetet novemberre időzítik - és szorítsunk, hogy minden jól alakuljon, hiszen lehet, hogy már a dedikálásra megjelenhet az újabb regény!

A November 9-hez kivételesen saját borítót tervezett a kiadó, ami egyébként stílusra eléggé hajaz az eredetire. Mutatom:




Fülszöveg:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.
Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhaz az ütős konfliktus kedvéért.
Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?
Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.
Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon nem tetszik. Esetleg nem lehetne felvázolni másik ötletet és megszavaztatni melyik legyen?

    VálaszTörlés