Breaking News

Rubin Pöttyös könyv jelenik meg az Álmaim őrzője szerzőjétől

Már sokszor írtam nektek róla, mennyire szeretem Kirsty Moseley cuki romantikus történeteit - élen az egyik már megjelent könyvével, az Álmaim őrzőjével. 

Most az írónő újabb könyvét hozza a Könyvmolyképző, ez viszont már nem Vörös, hanem Rubin Pöttyös kötet lesz. És bár a szerelmi szál nagyon aranyos benne, a könyvet azért cukinak nem annyira nevezném, mert egy elég kemény alaphelyzetből indul a történet.
Viszont ettől szívből ajánlom a könyvet, mert a két főszereplő nagyon jó együtt - és egyébként a könyv folytatása/spin-offja is elképesztően aranyos. (Senkit ne tartson vissza, mások a főszereplők, szóval nem folytatásos a sztori.)

Magyar borítónk és megjelenési időpontunk egyelőre nincs, de fülszövegünk már igen!

A tervezett fülszöveg:

*
Dermedt szívű, megtört lelkű lány voltam. Aztán jött ő…
Három évvel azután, hogy Annának a tizenhatodik születésnapján végig kellett néznie, ahogy megölik a barátját, őt pedig a szadista gyilkos elrabolja, már korántsem az a boldog és szerencsés lány, aki valaha volt, és akit mindenki kedvelt. Megtört, érzéketlen emberré vált, akit éjszakánként rémálmok gyötörnek.
Carter jelenleg börtönben ül Jack meggyilkolásáért . Anna tanúvallomása juttatta rács mögé. Ám az ügyet újratárgyalják, mivel kiderült, hogy néhány kulcsbizonyítékot meghamisítottak.
Az elnöki székért induló Spencer szenátor a lánya védelmére felbéreli Ashton Taylort. Ashton frissen végzett SWAT-ügynök. Az ő feladata, hogy az újratárgyalás lezárásáig óvja és védje a lányt.
Anna három éve minden erejével azért küzd, hogy kiöljön magából mindenféle érzést és fájdalmat. Vajon Ashtonnak sikerül kimozdítania őt a gyászból? Vajon képes lesz neki segíteni abban, hogy ismét észrevegye az élet örömeit, és elhiggye, hogy nem minden ember akarja őt bántani?
Mindeközben végig ott lebeg a fejük felett a tudat, hogy az ügy még mindig nem zárult le. Mert Carter Thomas nem ismer akadályt, ha arról van szó, hogy ismét megkaparintsa az ő „Hercegnőjét”.
Érzelmekkel, szenvedéllyel, boldogsággal és szomorúsággal teli lebilincselő olvasmány.
Hagyd, hogy magával ragadjon!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések