Breaking News

A Könyvmolyképzőnél érkezik a House ​of Salt and Sorrows magyarul!

Az írónő maga jelentette be a hírt: Magyarországon a Könyvmolyképzőnél érkezik a House ​of Salt and Sorrows című regény!

A kötettel minden bizonnyal sokan találkoztatok már, ha külföldi blogokat böngésztek, mostanában elég felkapott volt - és az értékelései is nagyon jók, jelenleg 4-es értékelése van Goodreadsen.




A könyv csatlakozik azokhoz a Vörös Pöttyös könyvekhez, amik valamilyen mese feldolgozásaként íródtak, úgyhogy retelling rajongók, érdemes lesz figyelni! 

Egy tenger melletti birtokon tizenkét elátkozott nővér él.
Annaleigh Highmoorban, a tenger mellett birtokon világtól elzárt életet életet él a nővéreivel, az édesapjával és a mostohaanyjával. Egyszer régen tizenketten voltak, de a magány most megtöri a nagycsarnok falait, mióta már négy lány élete is túl gyorsan ért véget. Minden halál tragikusabb az előzőnél - pestis, zuhanás, fulladás, egy rosszul elsült ugrás... És a környező falvakban arról suttognak, a családot elátkozták az istenek.
Annaleigh-t magát egy sor kísérteties látomás gyötri, így pedig egyre inkább arra gyanakszik, hogy a halálesetek nem is csak balesetek voltak. A testvérei kiszöknek éjszakánként, hogy csillogó bálokba járjanak és egészen hajnalig ropják a táncokat selyem estélyikben és tündöklő topánkákban. Annaleigh nem tudja, próbálja megállítani őket vagy ő maga is csatlakozzon a tiltott találkákhoz. Mert mégis kikkel - vagy mikkel - táncolnak ők valójában?
Amikor Annaleigh egyre inkább bevonódik az ügybe egy rejtélyes ideigennek köszönhetőek, akinek megvannak a maga titkai, elindul a küzdelem, hogy felfedje a sötétséget, ami a családjára vetül - mielőtt ő maga lesz a következő.


A bejelentést Angi vette észre, az írónő Instagram bejegyzése:


Nincsenek megjegyzések