Breaking News

Már előrendelhető az Eragon kiegészítő kötete magyarul!

Az Európa Könyvkiadónál idén karácsonyra új borítókkal érkezik a teljes Eragon-sorozat, sőt, Christopher Paolini egy vadonatúj, ugyancsak Alagaësia világában játszódó kötete is megjelenik, A villa, a boszorkány és a sárkány címmel.

Előbbiről már írtam korábban, de ha esetleg valaki lemaradt, így festenek az új borítók:És akkor a kiegészítő kötetről: a könyv 3 novellát tartalmaz, és igen, Eragon negyedik könyv utáni életéből.Fülszöveg:


Eragon egy éve indult el, hogy megkeresse a megfelelő helyet a Sárkánylovasok új nemzedékének. Azóta fuldoklik a feladatok tengerében: fel kell építeniük egy hatalmas sárkányvárat, egyezkednie kell a szállítókkal, őrizni a sárkánytojásokat, gyógyítani a megőrült sárkányszíveket, összebékíteni a nagyképű tündéket a harcias urgalokkal... soha nem ér a végükre. Az aggódó Saphira, az Eldunarí segítségével úgy próbálja elvonni a figyelmét, hogy megmutatja neki, hol jár és mit csinál a testvére. Felbukkan Angela, a füvesasszony is, Elvával, az elátkozott gyermekkel, az urgalok énekmondója pedig elmesél egy régi, de tanulságos történetet a sárkányról, a bosszúról és a megbocsátásról. A füvesasszony visszaemlékezéseit ihletője, Angela Paolini írta.


A kötet már előrendelhető a kiadó oldalán.

Nincsenek megjegyzések